Vår og Sommer trender

Leder av Team Modern Design 

Kristine Årsvold

Med bare 3 ord  beskriver Kristine seg som rettferdig, nøyaktig og kreativ 

Siden hennes første besøk hos frisøren har det å bli frisør stått øverst på listen. I dag er Kristine utdannet Frisør, makeup artist og stylist å jobber på vår avdeling på Vågen.

Hun elsker å ha mange baller i luften og er løsningsorientert og positiv dermed mestrer hun godt å jobbe i salong, være instruktør for lærlingene og jobbe som Leder for Team Modern Design.

I rollen som Team Leder er bevisstheten rundt mote og trend spesielt viktig. Det gjelder å følge med og ikke minst skape nye trender innenfor faget og bransjen. Kristine svarer på hvilke trender som stiller sterkest og hva som er det hotteste å finne på hår fronten nå i vår og i sommer.  

Jeg finner inspirasjon på de mest finurlige plasser og blant mine kollegaer. Du kan finne inspirasjon i ALT. Det synes jeg er spennende

Kristine

SS 2021

Hva ser vi i motebilde våren og sommeren 2021? 

Vi tok pulsen med hårmote og trend ekspert Kristine, hva hun tenker er og blir en hit denne sesongen. Dette forteller hun.

French bob

 Klassisk fin bob, noe kortere lengder som du kan variere hvordan du ønsker å style den. Kan sees i ulike varianter med og uten lugg, i midtskill eller med sideskill

Curtain Bangs

Også kjent som «Gardin-Lugg» var trendy helt tilbake på 60-tallet men har kommet tilbake for fullt. Det er en lugg som blir delt i midtskill, vil heller ikke henge sammen med den resterende frisyren.

The Shag

Frisyren hadde sin opptreden første gang på 70-tallet og er kommet sterkt tilbake i motebilde nå. Shagen er en godt oppklipt frisyre som passer vell så godt til korte lengder som skulder lengder

Sommerens hår

Money piece – Teknikken går ut på å lysne den fremste delen av håret mot ansiktet. Fargeteknikken gir en solkysset og fresh look som får frem gløden i ansiktet.
Varmere nyanser i fargen, spesielt ved lysere hår.

Naturlig hår og mørkere røtter – Dette er en trend som har utspilt seg i løpet av tiden som pandemien har stått på. Vi har sett vår virkelige hårfarge og mange ser dette som en mulighet til å teste nye farger/trender.  


Smoky Hair – Dette er en trend/teknikk utviklet av Loreal. Der inspirasjonen kommer fra makeup trenden «smoky eyes» som vi alle kjenner til. Her overfører vi teknikken til håret. Mørkere røtter og lysere ut mot lengdene.

Rødt hår – Dette er også en voksende trend som du tydelig kan se på flere av motevisningene for trender SS2021. Trenden kommer i alle ulike nyanser. Alt fra intense til mer rolige rødtoner.

Sommerens makeup

Peachy Lips
Bold Blush Pop

Blush eller rouge som vi også kaller det skal brukes på kinnben, under brynbena og blir nesten en «all over» blush.

Hva er sommerens hotteste styling og klesmote?

Oversized boyfriend dress jakker, gule vesker og store markerte solbriller

Vi kommer til å se mye sorbè og pastell farger i klær og sko. Store markerte rektangulære og cateye solbriller. Blazeren skal være oversized og gjerne med maskulint snitt. 

Hvordan skal vi style håret i sommer? 

Det er en litt enkel trend på hår fronten, å den ser vi er et bra eksempel på hva korona har gjort med oss. Vi vil gjerne se bra ut, men «diller» ikke lengre for mye med varmeverktøy og avanserte oppsett. 

–  Beach bun –  En enkel styling / Hårdult med wetlook.
  Boxer braids
–  Curly ends – kun noen store krøller nederst i håret for å skape bevegelse

Står høyt på lista og som enkelt kan skapes selv. 

.
Previous
Next

Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid

Kristine

Kristine jobber som LÒreàl artist og kurser andre frisører gjennom å formidle kunnskap videre. Hun reiser til salonger i hele landet for å gi dem det nyeste innen teknikk og verktøyføring når det kommer til klipp og farger. Det gjør at hun hele tiden holder seg oppdatert inne det siste når det kommer til moter og trender. 

Er det noe hun er skikkelig dårlig til så er det å gjør noe halvhjertet. som hun selv sier «my way or the highway». Skal jeg gjøre noe så er det viktig at det blir gjort på en ordentlig måte som oftes da er min måte. 

Vi digger ! 

Ble du inspirert til å prøve noe nytt?

Eller kanskje du allerede har satt deg på mote- og trendtoget og må få fikset litt på den nye looken?

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.