Vår Lærling Sofie

Sofie

Med en ny sprek farge i håret hver sesong er Sofie virkelig et fargerikt tilskudd i Modern Design familien. 

Hun er en varm, omsorgsfull jente med et positivt mindset som bobler over av kreativitet og lekenhet.

Når hun va 15 år hadde hun allerede et ønske om å bli Frisør, men veien ble litt lengre da hun ble påvirket av andres meninger. Dermed ble det studiekompetanse og universitetet til hun følte seg «stuck» og havnet i en tung periode.

Hun droppet ut, tok sjansen og flyttet til København. I et bittelite rom fylt med hennes ting, uten aircondition kjente hun endelig følelsen av befrielse. Hun hadde tatt sjansen og endelig følge drømmen. Dette ble starten på det kreativ eventyret. 

Hun søkte seg deretter inn på frisørinstituttet og fikk læreplass i salongen i Sandnes januar 2021.

En typisk hverdag 

Sofie er en hardtarbeidende jente som står på hver eneste dag. Tidlig hver morgen står hun opp og sminker seg mens hun gjerne hører podkast eller ser en dokumentar. Hun tar tog fra Egersund til Sandnes for å gå på jobb i vår salong på Amfi Vågen, de 55 minuttene på toget blir gjerne brukt til litt ekstra søvn, lesing eller et par impulskjøp. I hverdagen jobber Sofie ofte men de dagene hun slutter tidlig drar hun gjerne innom plantasjen for å se på utvalget, slapper av hjemme med en god film eller bruker tid på å tegne, male eller teste ny makeup teknikker.

"Hår for meg er frihet"

«Frihet til å uttrykke hvordan man ser seg selv, og hvordan man vil at andre skal oppfatte deg. Det finnes en million typer frisyrer, farger, kombinasjoner for hår, og det som er så kult er friheten til å finne det som passer deg best ved å prøve forskjellige ting.  «

En kreativ sjel med hjerte av gull  

Sofie blir inspirert av mennesker, å er veldig interessert i og glad for å lytte til andres historie. Hun beskriver det å jobbe med mennesker er så givende for ingen er like og alle har en historie, noen mer synlig enn andre.  

Hennes lidenskap er å kunne bringe frem det beste i mennesker. Å se ansikter lyse opp når de føler seg vakre og hørt. 

Du er akkurat der du skal være i din tidslinje. Så ikke sammenlign deg med andre som er flinkere eller har mer. De er der de skal være, og du er akkurat der du skal være.

Sofie

Must haves

«K18 har hjulpet mitt helbleket hår kjempemasse! Men med andre produkter går jeg aldri ut uten solfaktor»

K18 er ikke bare en midlertidig løsning – det er det første produktet som bruker biomimetikk til å rekoble  keratinkjedene igjen når det er ødelagt av blekemiddel, farge, varmeverktøy og kjemiske behandlinger, noe som resulterer i mykt, glatt, sterkt hår med spenst som føles som nytt igjen. Jo mer skadet håret er, desto mer dramatiske blir resultatene

støttet av vitenskap, godkjent av frisører

Hva er ditt beste tips til en god hårdag? 

Mitt tips er å kjenne håret ditt og hva DU trenger. Eksperimenter og ha det gøy. Når du finner hva som funker vil man føle at håret ser mye bedre ut. Jeg er også veldig glad i å ta i litt Shine spray i håret hvis jeg føler at det er litt matt. Da får det bare masse fin glans og dimensjon. 

Spesialiteter: Oppsett og farge

Sofies Green Tips:

  • Å erstatte sminkeservietter med en balm eller sminke olje. Du sparer mer over tid, men de er bedre for å få bort sminke, og et mer miljøvennlig alternativ!
  • Også å kjøpe bomullspads som man kan kaste i vaskemaskinen for å påføre toners eller ta bort sminken.

Del med dine venner:

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.