Utfordrer du deg selv?

Er du en av dem som begrenser deg selv og liker at ting er som de alltid har vært? Det kan være vanskelig å komme ut av komfortsonen. Men du kan ikke se hvilke muligheter det er før du prøver. Så om du har hatt samme hårsveis eller farge de siste 5 årene, går i de samme klærne, reiser til de samme stedene, hva med en liten utfordring? Sommeren er en fantastisk tid til å prøve ut noe nytt. Tenk om du liker det!

384e2f199c208aedcf14d626b118a338

Mine utfordringer i sommer blir: – Camping… I telt… Ingenting er som: mystiske lyder rundt teltet om natten. Våkne med pannen klistret i en duggete våt telt-duk. Mygg og nysjerrige krypdyr. Sove i sovepose – ilende lyd i alle beveglser, varm/kald/, klaustrofobi for å ende opp andre enden i løpet av natten å ikke komme meg ut (det har hendt) – Bruke farger! Jeg har startet smått med håret. Men i klesskapet mitt er det meste grått, svart, hvitt, brunt og beige. Det er enkelt å sette sammen, passer til alle anledninger, er tidløst og blir ikke «rotete».  Jeg tror ikke jeg kommer til å bli noen «nonstop» året rundt, men nå i sommer skal jeg hvertfall teste det ut!

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.