Trendrapport

TRENDRAPPORT-HØST/VINTER 2021

Trendene speiler tiden vi lever i, og fra å ha hatt en lang periode med hjemmekontor og sosial distansering, ser vi nå atter lys i tunnelen.  Digitale møter og inspirasjon via nett har vært den eneste kilden vår til trendtolkning. Sånn er det også for motebransjen, hvor det har vært digitale fashionweeks, og en helt annerledes måte å arbeide på. Dette har gitt seg utslag i et stort sprik når det kommer til tolkning av hva som blir det hotteste nye komfort eller crazy? Naken hud eller dekk deg til? 

HVEM VIL VI VÆRE NÅR VERDEN ÅPNER OPP IGJEN?

Vi kan nesten se på lockdown som en anledning til å gjenskape deg selv, og reise deg som en ny, og kanskje bedre versjon av deg selv. Designerne er enige om en del ting;

Det blir fokus på individets egenart, å finne sin egen stil og særpreg

Det kommer til å bli mye re-design, patchwork og gjenbruk, men ikke på den husflid-aktige måten. Det vil bli fine former, og sensuelle elementer, som en bar skulder, eller litt hud som skinner igjennom. Det blir også masse strikkede plagg som følger de samme tendensene.

 

Folk er lei av comfort-wear, nå vil alle kle seg å gå på jobb! Dress for success, kjør powersuit, men myk opp med halvlange foldeskjørt, fine farger og mønstringer på overdeler og sleng på en kul oversizet dressjakke eller trenchcoat i en kul farge!

Lilla/ syrin blir en av de hotteste fargene denne høsten.

60-tallet regjerer: «the swinging 60`s», med en moderne  tvist, kontraster som  sort/hvitt, men med rene linjer og classy look. Tenk Victoria Beckham meets Twiggy!

Fuskepelsen kommer, og selvfølgelig velger vi den over ekte vare- med respekt for dyrene.

VI VIL PÅ FEST; og sølv, paljetter og stener kommer til å pryde motebildet fremover. Nå vil vi synes! 

Marianne har mange roller i firmaet og er en mester på å sjonglere alle hattene til enhver tid. Hun er utdannet frisør, makeupartist og stylist. Til daglig er hun kreativ leder og jobber på Frisør Modern Design Amfi Vågen i Sandnes. I tillegg til alle rollene hun har i hverdagen er hun med i Team Modern Design og har ansvaret for Makeup Artist utdannelsen til Frisørinstituttet

Allerede som 3-åring pleide hun frisere sin tålmodige farfar på håret. Hun er en engasjert, blid og tidvis rappkjefta dame som har en lidenskap for faget og elsker å få lov å hjelpe mennesker med å få utsiden til å reflektere innsiden.

Marianne er  flink til å se andre mennesker, hun gir gledelig konstruktiv kritikk i det hun ser som nødvendig både i jobb og på privaten.

«Only dead fish go with the flow”

Marianne Veiby

4 kjappe

Hva er høstens hotteste trend innenfor hår?

Har tro strammere linjer, pannelugger og mer av french bob, shag, pixie og mullets! Lave sideskiller kommer også tilbake, på grensen til hentesveis.

Hva er høstens hotteste farge?

Multifarget hår, med toner som spiller i juvelfarger som rubin, ametyst osv. i tillegg til varm sjokolade, karamell og honningtoner, fortsatt ser vi en del moneypiece, men ikke bare med blondt.

Hvordan bør vi style håret i høst?

Etter en forholdsvis varm sommer, vil vi ha glød og glans tilbake i håret, med fokus på kur og ny farge,  vi ser glamorøse bølger laget med glattetang, nå er vi klare for post-Corona fest håper jeg.

Hva er det hotteste innenfor makeup?

Farger! Winged eyeliner i lavendel, grønt, orange, matte sterke lepper og blush som går utenfor standardområdene er hot denne høsten. Brynene får være mer i fred for denne sesongen, for å ikke konkurere med fargefesten. Masse volum på vippene kommer også!

Velkommen høst 2021

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.