Tips og anbefalinger til «ammehår»

Det er mange som opplever å miste hår etter en graviditet.  De kaller dette «ammehår». En viktig faktor er at dette ikke skyldes amming, men hormonforandringer.

Sjekk gjerne linken til ammehjelpen for mer informasjon Ammehjelpen.no

Etter en del research fra frisører og bekjente har flere kommet med gode anbefalinger. Du kan forebygge og gjør håret mye bedre i denne perioden, men de fleste opplever at de mister hår etter en graviditet.

Det er viktig å få i seg god næring, vitaminer og mineraler. B vitamin er også en viktig faktor som sørger for at kroppen klarer å utnytte energien fra karbohydrater, fett og protein. Og protein er viktig for huden, håret og neglene. B-vitamin finner du i animalske matvarer som kjøtt, fisk, skalldyr, egg og meieriprodukter. Noen B-vitamin finnes også i frukt, grønnsaker, belgfrukter og korn. Det er ikke nødvendig å ta tilskudd (dersom dette ikke er påvist) fokuser på et variert og bra kosthold.

Når det kommer til produkter for håravfall så er det mange å velge mellom. Disse produktene kan ikke hindre håravfall men de kan forebygge å gjøre denne perioden mye bedre.

Du kan også bruke volume produkter som hårskum, saltvannsspray, tørrshampo og puddervoks som gir løft og hold i håret. Det gir en følelse av tykkere og mer fyldig hår.

Kerastase sine produktene ble en sikker vinner fra erfarne frisører.

Det anbefales å bruke produktene før håravfallet starter som er gjennomsnittet ca 3 mnd etter fødsel. 

SPÉCIFIQUE

AMINEXIL FORCE R

et 10 dagers program bidrar til å motvirke håravfall. Ampullene brukes for å forlenge hårets livssyklus, og gjør håret fyldig og motstandsdyktighet.

Påfør produktet direkte i hodebunnen. Massere inn i hodebunnen style håret som vanlig, den skal ikke skyldes ut.


STIMULISTE

Kérastase Specifique Stimuliste Spray er en spray som jobber mot hårtap. Den inneholder næringsstoffer og energi som stimulerer hårveksten og gir løft og volum til håret. Den kan brukes daglig for periodisk håravfall.

BAIN PREVENTION

En shampoo som forebygger håravfall, optimaliserer mikrosirkulasjonen og normaliserer hodebunnen. Håret føles fyldigere og får en umiddelbar volumeffekt

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.