Juleshoot-621

Relansering!

Guess who`s back, back again!

For 7 år siden, i januar 2014 ble hårskaperfolk opprettet. Den ble slukt hel av lesere. Vi hadde gode lesertall og bloggen var på topplisten innenfor velvære kategorien. Det var Jeg, Maren, som var innholdsprodusent «Hei! Ja, det er fortsatt jeg som er redaktør». På den tiden var bloggens hensikt å inspirere, hovedsakelig med innhold i form av bilder og tips fra mitt ståsted som frisør.

Men I 2019 ble det besluttet å legge bloggen på is, til fordel for andre prosjekter i Frisør Modern Design.

Nå har endelig isen smeltet.

Endelig, blir det liv i hårskaperfolk igjen. Nå er det ikke bare meg som er produsent lenger. Nettmagasinet består nå av flere produsenter som skal skape innhold til nettmagasinet. Dette for å kunne gi deg løsninger, ikke bare i salongen, men også på nett.

Les mer om den nye redaksjonen her.

- Det er nytt år, ny start, nytt konsept og nytt nettmagasin.

Forskjellen på før og nå er at innholdet blir publisert i et magasinformat. Her ønsker vi å dele kunnskap, inspirasjon, nyheter, oppdatere deg innen moter og trender og vi ønsker å gi deg innhold i og utenfor bransjen vår, som du får noe igjen for. Det skal i aller høyeste grad handle om skjønnhet og velvære, så trekker vi inn litt annet innimellom for å krydre det opp litt. Vi håper dette vil gi inspirasjon og kunnskap til alle dere som ønsker og følger oss.

Her er det bare å følge med, det vil først begynne å skje ting i januar. Da vil vi begynne å publisere masse nytt innhold.

Dette gleder vi oss ekstremt masse til

Så velkommen tilbake til deg har fulgt tidligere, og velkommen til deg som ny leser.

Lurer du på noe angående det vi skriver om, ta kontakt  ♥

Vi setter pris på hver og en henvendelse.

 Et lite innblikk i haarskaperfolk sitt bildearkiv

Stay tuned ♥

Få også med deg #fremsnakkmandag

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.