I Påskekurven

Disse seriene finner du i årets påskekurv

De beste produktene vi har i våre salonger. Produktene i påskeeggene er håndplukket for å gi deg en ekslusiv og rik opplevelse av forkjellige produkter til forskjellig behov. I hvert egg finner du alt fra shampo til avsluttende styling produkter. 

Produktene til Oribe er:

For de som er hår-besatt! En av de fineste luksus produktene på markedet. Oribe har blitt et av de mest eksklusive og luksusfrisørmerkene i verden. Oribe tilbyr eksepsjonell ytelse i alle sine sjampoer, balsamer og behandlinger sammen med fantastiske kan-ikke-leve-uten stylingprodukter. I tillegg til fantastisk ytelse og duft, er hvert eneste produkt i Oribe-produktlinjen 100 % parabenfri og sulfatfri.

Produktene til Hufs:

HUFS er et unisex brand i verdensklasse utviklet i Norge av frisører for frisører.

Alle produkter er av høyeste kvalitet, laget for å prestere over forventning under krevende forhold.

I dag består produktporteføljen av 11 produkter innen styling og care for han og henne

 

Produktene til Redken:

Redken er salongmerket #1 i USA. Som et profesjonelt merke for hårpleie, hårfarger og hårstyling, lager Redken bestselgende sjampoer og balsam, topprangerte stylere og herrehårprodukter for alle hårtyper, alle hårteksturer og alle hårbehov.

Redken har laget stylistenes og kundenes favoritthårprodukter i over 60 år. 

Redken Professional Haircare-produkter renser, fukter, gir næring, styrker, glatter ut, reparerer og beskytter alle typer hår.

Produktene til Kerastase er:

En av de mest eksklusive seriene i verden, Kerastase Paris er kun i de fineste salongene. Kerastase ble utviklet i Paris for over 50 år siden, og blander vitenskap og ingrediensformulering for å gi en av de mest effektive produktene til deg og ditt behov. 

Kerastase er en pleiende serie som har som fokus å ta vare på deg, din hodebunn, styrke håret ditt med intens fuktighet og glans. Det er en serie for deg som elsker luksus og ikke minst som liker å pleie deg selv med noen av de beste produktene på markedet. 

Produktene til Loreal:

L’Oreals første lansering var i 1909 da kjemiker Eugène Schueller formulerte hårfarge for å selge til parisiske frisører. Herfra ble L’Oreal-gruppen født, og ble et av de første hårpleieselskapene som satte fokus på vitenskap og innovasjon

L’Oréal Professionnel for mer kresne kunder som ønsker de mest banebrytende produktene av høy kvalitet.

L’Oréal Professionnel inneholder en rekke serier med pleiende, beskyttende, reparerende og fuktighetsgivende hårpleieprodukter tilpasset alle hårtyper, slik at du kan finne produkter som er perfekt for ditt hår og ditt behov.

Produktene til Eleven:

Et livsstilsmerke for unge og til de som er unge til sinns

Eleven Australia har et utrolig utvalg av virkelig flotte miljøbevisste produkter. Cruelty & Paraben-free og PETA godkjent, produktene er laget av naturlige ingredienser som Australian Desert Lime, Avocado Oil og antioksidantrik australsk Quandong.

ELEVEN bruker enkle og ukompliserte produktnavn, noe som betyr at du vet nøyaktig hva du får når du velger produktene dine

Produktene til Björk:

Björk er et svensk merke og serie til alle typer hår og personligheter.

Når du velger Björk velger du dyrevennlig og fargebevarende hårpleieprodukter som er produsert i Sverige. 

De har en lidenskap for å lage produkter som er gode for deg, huden, håret  – og bærekraftige over tid

Alle produkter er klimakompensert

Produktene til Amika:

En leken og rik serie for alle typer hår. Produktene lukter helt fantastisk og er en serie for unge og de unge til sinns. 

Serien er laget med svært effektive, rene formler uten sulfater. De er Vegansk sertifisert. Deres produkter og ingredienser har aldri, og vil aldri bli testet på dyr. De har 100 % resirkulerbar emballasje og flaskene deres er laget med 90 % resirkulert plast for å redusere ny plastproduksjon. En god hårdag betyr mer når du vet de også kjemper mot kreft og støtter stolt «HairToStay»

«we were kind + clean before it was a thing»

Produktene til Kevin Murphy:

Hudpleie for håret. KEVIN.MURPHY’s produkter pleier og reparerer håret med samme teknologi som i hudpleie. Utviklet for performance, styrke og varighet. KEVIN.MURPHY vil gjøre valget enkelt når du skal velge bærekraftige produkter. De bruker kun de beste ingrediensene fra hele verden, slik at du skal få gleden av rene kvalitetsprodukter til hår og hodebunn.

Alle KEVIN.MURPHY hårprodukter kommer i biologisk nedbrytbart eller resirkulerbart materiale, hvor ingrediensene er sulfatfrie, parabenfrie og cruelty free

Produktene til Gold:

Gold Professional Haircare er det danske varemerket som ble til ut ifra pasjonen for og kjærligheten til frisøryrket som håndtverk. Personer med mange års erfaring innen produktutvikling har sammen utvilket et komplett sortiment med hårpleie, styling og farger. Produkter som til stor del består av nøye utvalgte fornybare og holdbare ingredienser som rene essensielle oljer, planteekstrakter og naturlige antioksidanter. Sortimentet er dessuten fri for parabener, amoniakk, sulfat, PPD og resorcinol. Skånsomme produkter som tar hensyn til både miljø og kunde.

Produktene til KMS:

Produktene er organisert i START. STYLE. FINISH. som gjør det utrolig lett for frisører og personer å bruke og forstå.

KMS hårprodukter er laget med de beste ingrediensene for å gi deg ytelse i kvalitet. Fra KMS sjampo og balsam til stylingprodukter, du finner et KMS profesjonelt hårprodukt for alle typer hår og personligheter.

Produktene til Goldwell:

Goldwell er internasjonale og etablerte i Europa, USA, Sør-Afrika og Australia.  Goldwell holder seg kontinuerlig oppdatert på lokale trender og behovene til både frisører og kunder. Goldwell har produkter som passer alle hårtyper i alle situasjoner. De har komplette serier basert på innovativ teknologi og tett samarbeid med verdens beste frisører, for å lage produkter av høyeste kvalitet på markedet. De har et stort spekter i produkter, alt i fra silkeaktig hår, som bevarer og beskytter til produkter til styling,  volum og ekstremt hold

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.