Ønsker du en forandring?

Ønsker du en forandring?

Dagene nå er preget av den nye tilværelsen, vi må tilpasse oss med hjemmekontor, lite sosialt og mindre aktiviteter. 

Du møter kanskje ikke så mange, så det er ikke så viktig hvordan du ser ut på håret uansett. «Well, let me tell you something!» Kanskje akkuratt nå er den perfekte tiden å prøve noe nytt, det du aldri har turt men har drømt om så lenge. 

Selv om utseende har liten betydning i forhold til de viktige tingene så har det veldig mye å si i forhold til hvordan du forholder deg til de viktige tingene. Dersom du slutter å bry deg om deg selv så vil du også ha mindre til overs når det kommer til større utfordringer. 

Har du spurt deg selv:

Frisk opp håret, klipp den frisyren du har drømt om over lengre tid, gjør noe for deg selv. Det gjør noe med deg å føle deg «fresh» på håret. Har du alltid tenkt at kanskje du skal klippe det kort? Nå er tiden for å teste det ut. 

Bestill time her 

Vi gjør alt vi kan for at du som kunde skal føle deg trygg under hele ditt besøk

Det florerer av inspirasjon i alle kanaler. Om du er usikker på hva du vil gjøre eller hvilket resultat du ønsker til slutt. Ta gjerne med deg et bilde som inspirasjon. Som frisør er det fantastisk å kunne se et visuelt bilde for å forstå dine ønsker. Det er også mye lettere for deg å forklare oss eller for oss å forstå deg.  

Finn din salong

Tiden du er hos oss skal være like fantastisk som før Covid-19, og samtidig skal du være trygg.

Trygg salong er ikke en motsetning til fantastisk resultat! Å være hos oss skal gi den gode følelsen!

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.