Long lasting curls

Video for hvordan du kan få krøllene til å vare

For et perfekt resultat og holdbare krøller bruk produkter i forkant med varmebeskyttelse og stivelse før du krøller og etterpå for å låse krøllene. 

Har du et mykt og glatt hår så trenger håret å preppes på før du krøller det med varmeverktøy. Det er ingenting som er mer kjedelig enn å bruke mye tid på håret, så kollapser det så fort du løper ut dørene.

Det unngår du dersom du bruker riktig produkt til riktig styling. 

Påfør varmebeskyttelse i vått hår og gjerne en mousse for old og stivelse. Avslutt med en spray eller tørrvoks for å låse frisyren.

I fremgangsmåten i videoen er det brukt en krem for varmebeskyttelse i vått hår og et produkt for hold og ekstra varmebeskyttelse i tørt hår. Avsluttende med en tørrvoks med hold for å gi definerbare krøller. 

Se mer om produktene  under videoen.

Når du bruker varmeverktøy

Er det spesielt viktig å beskytte mot den enorme varmen som både krøll og glattetang har.

Det er fort gjort å holde litt for lenge noen ganger. Dersom du ofte bruker varmeverktøy, vil håret slites ganske godt over tid. Men ved å bruke varmebeskyttelse og pleie i håret så reduserer du slitasjen og tilfører fukt slik at det ikke blir tørt og porøst. 

Vi anbefaler alikevell ikke at bruker varme hver dag, men når du gjør, sikre deg at frisyren holder i mer enn bare noen timer. 

Det finnes et hav av gode produkter der ute. Spør oss gjerne neste gang du er hos friøsren hvilket produkt hen vil anbefale til deg og din hårtype. 

CicaplasmeKerastase

Kérastase Blond Absolu Cicaplasme er en styrkende leave-in krem som beskytter og pleier og er spesielt utviklet for bleket hår. Den etterlater håret 97 % sterkere. 

Bruk: Påføres i håndkletørket hår. Ta 2 til 4 pumpetrykk, avhengig av lengden eller tykkelsen på håret. Føn håret tørt eller la det lufttørke. Kan også brukes som siste finish for å temme kruset hår og gi håret glans. 


Beskytter mot varme opptil 230

Iron shape, Redken –

Iron Shape er en varmebeskyttende og gjenoppbyggende spray som passer til alle hårtyper. Den har restylingseffekt hbor du kan gå fra glatt hår til å senere krølle håret. Gir et godt hold.

Bruk: Sprayes på tørt hår, seksjon for seksjon før du benytter deg av varmebehandlende verktøy.

 

Dry shampoo paste, R+co – Styling paste og tørrshampo effekt. Det perfekte produktet til både bunn og lengder!

Gir ekstra godt hold og definerer krøller. Kan brukes i bunn for en tørrshampoo effekt og gir volum og fylde til bunn.

Bruk: påfør en liten mengde i håret og fordel produktet utover.

Kan også brukes til å temme små hår til strammehestehaler eller brukes før du fletter for å få volum og fylde.

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.