Long lasting curls

Video for hvordan du kan få krøllene til å vare

Se fremgangsmåte i video.

Bruk produkter for et perfekt resultat og en holdbarhet som varer mye, mye lengre.

For at krøllene ikke skal falle ut trenger håret å preppes på før du påfører varme. Det er ingenting som er mer kjedelig enn å bruke mye tid på å style håret, så kollapser det så fort du løper ut dørene.

Det kan du unngå dersom du bruker riktig produkt til riktig styling. Når du skal krølle håret trenger du både beskyttelse og stivelse for et godt hold. 

Påfør varmebeskyttelse i vått hår og gjerne en hårskum for stivelse. Det er også viktig å avslutte med å låse frisyren med en spray eller tørrvoks til krøller.

I fremgangsmåten i videoen er det brukt en krem for varmebeskyttelse i vått hår og et produkt med dtivelse og varmebeskyttelse i  sprayform i tørt hår. Avsluttende med en tørrvoks med hold for å gi definerbare krøller. 

Se mer om beskrivelse av produktene  under videoen.

Når du bruker varmeverktøy

Det viktigste  når du skal bruke varme på håret som føner, krøll eller glattetang er å bruke varmebeskyttelse. Hver gang håret blir varmet opp er det en stor påkjenning for håret og det kan bli tørt men også skadet over tid. Da opplever du slitte og porøse lengder. Det igjen resulterer i  at det blir vanskelig å gre, uregjerlig og har dårlige holdbarhet for farge. 

Det finnes et hav av gode produkter der ute. Spør gjerne neste gang du er hos friøsren hvilket produkt han/hun vil anbefale til deg og til din type hår. Eller du kan selfølgelig gå innom en av salongene å høre med de der. 

CicaplasmeKerastase

Kérastase Blond Absolu Cicaplasme er en styrkende leave-in krem som beskytter og pleier og er spesielt utviklet for bleket hår. Den etterlater håret 97 % sterkere. 

Bruk: Påføres i håndkletørket hår. Ta 2 til 4 pumpetrykk, avhengig av lengden eller tykkelsen på håret. Føn håret tørt eller la det lufttørke. Kan også brukes som siste finish for å temme kruset hår og gi håret glans. 


Beskytter mot varme opptil 230

Iron shape, Redken –

Iron Shape er en varmebeskyttende og gjenoppbyggende spray som passer til alle hårtyper. Den har restylingseffekt hbor du kan gå fra glatt hår til å senere krølle håret. Gir et godt hold.

Bruk: Sprayes på tørt hår, seksjon for seksjon før du benytter deg av varmebehandlende verktøy.

 

Dry shampoo paste, R+co – Styling paste og tørrshampo effekt. Det perfekte produktet til både bunn og lengder!

Gir ekstra godt hold og definerer krøller. Kan brukes i bunn for en tørrshampoo effekt og gir volum og fylde til bunn.

Bruk: påfør en liten mengde i håret og fordel produktet utover.

Kan også brukes til å temme små hår til strammehestehaler eller brukes før du fletter for å få volum og fylde.

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.