Innholdet i Påskeeggene

Innholdet i påskeeggene våre

Påskeegg 1

Amika Normcore signature shampoo og Normcore signature Conditioner 

En velduftende, pleiende og fuktighetsgivende serie som passer for alle hårtyper. Den etterlater håret mykere, glattere og betraktelig mer glansfullt. Shampooen kan brukes hver dag og inneholder en rik dose med vitaminer og antioksidanter

Bruksområde: shampo masseres inn i hodebunn i vått hår og skylles ut. Consitioner brukes i fra midten av håret og ut, skylles deretter ut.

 

Hufs Shaper 

En fiber paste med medium shine og er laget for deg som skal beholde frisyren under virkelig tøffe forhold

Bruksområde: Fordel og varm opp produktet i hånden før du tar den i håret. Anbefales i tørt hår

 

Gold Fairy dust hair powder 

Et hårpudder for volume og tekstur. Skaper en tråhet i håes som løfter og gir hold helt til neste hårvask.

Bruksområde: Brukes i tørt hår.

 

Gold Texturizing spray wax 

En sprayvoks som er spesielt utviklet for å skape volume og struktur til fint, tynt og livløst hår

Bruksområde: Rist flasken godt og spray ønsket mengde og fordel i tørt hår

 

Oribe Impermeàble Anti Humidity spray

En beskyttende spray som fungerer som en regnjakke for håret. Fuktighetsbeskyttende sprayfra Oribe som forebygger friss – til og med på de dager med høyest luftfuktighet.

 

L`Orèal Tecni Art Fix Max

En hårgele med maximalt hold, etterlater seg ingen synlige rester. Hurtigtørrende og lett of fordele. Passer perfekt til wetlook, glatte frisryrer og eller for hår som skal plasseres en spesiell retning og bli værende.

Bruksområde: Fordel jevnt med fingrene i håndkletørt hår. 

 

Påskeegg 2

Kevin Murphy Shimmer Shine

Kevin Murphy Shimmer Shine gir en fantastisk glans og treatment i ett og samme produkt produkt! Lysreflekterende teknolog gir håret glans uten at det blir fett. Kan også brukes på armer og ben på sommerkvelder.

Bruksområde: Spray i håndkle tørt eller tørt hår. Føn håret eller la det lufftørke naturlig.

 

Goldwell ultra volume shaping mousse

En strong hold hår mousse som gir fylde, form og tekstur til uregjerlig hår. Den formende styling moussen gir sterkt hold og langvarig volum, samtidig som håret får mer fylde og tekstur.

Bruksområde: Fordel en passe mengde skum med hendene og masser inn håret. Plasseres i bunn for å gi godt løft og i lengder for holdbarhet i frisyren.

Kevin Murphy Blow.Dry Ever Lift

Varmeaktiverende stylingforlenger som gir volum. En vektløs spray som aktiveres av varme fra hårføneren. Sprayen gir gir et jevnt volum og et mykt resultat. Hjelper å låse fuktigheten i håret for en finish som varer lengre.

Bruksområde: Påfør i håndkletørt hår og føn produktet inn i håret.

Redken Acidic perfecting concentrate

En konsentrert alt-i-ett formel som gjenoppretter styrke i alle typer skadet hår. Denne leave-in-pleien hjelper med å styrke skadet hår, gir varmebeskyttelse opptil 230 grader, temmer frizz, tilfører glans og reduserer antall knekte hårstrå

Bruksområde: Fordel i håndkle tørt hår fra rot til spiss.

Amika The Wizard

En primerspray med varmebeskyttende effekter. Sprayen etterlater håret mykt og glansfullt, samtidig som den reduserer frizz og statisk hår. Opplev et glattere, mykere og mer strålende hår.

Bruksområde: Påfør et jevnt lag over et håndkletørt hår før du benytter varmeapparater.

L`Orèal Absolut Repair

Série Expert Absolut Repair Golden Shampoo er en shampoo som reparerer tørt og skadet hår. Håret får mer motstandskraft, blir mykere og glansfult.

Bruksområde: Påfør i fuktig hår, skum opp og skyll grundig.

 

Eleven Moisture Lotion Hand & Body Cream

Eleven Australia Lotion Hand & Body Crème er en fuktighetsrik krem for normal og tørr hud. Aloe og organisk agurk tilfører fuktighet. Kokosnøttolje og vitamin E bekjemper frie radikaler og kamomilleektrakt lindrer irritert hud

Påskeegg 3

Oribe Grandiose Hair Plumping Mousse

Et fantastisk hårskum fra Oribe som gir intenst løft og volum til håret, uten å gjøre håret stivt. Håret holder seg luftig og voluminøst hele dagen.

 

Bruksområde: Fordeles i fuktig hår, og fønes for volum.

 

Kerastase Nutritive Bain magistral

Kèrastase Nutritive Bain Magistral Shampoo er en shampoo som behandler ekstremt tørt og sprøtt hår. Det er en ultra-næringsrik shampoo som gjenoppretter mykt, glatt hår med en nydelig glans 

 

Bruksområde: Påfør i fuktig hår, masser inn, skum opp og skyll ut.

 

Kèrastase Nutritive Fondant Magistra

Kérastase Nutritive Fondant Magistral er en pleiende hårkrem som tilfører intens næring og gjenoppretter et mykere og friskere hår fra rot til spiss. Den pleiende hårkremen er spesielt tilpasset for tørt og fint hår

Bruksområde: Påføres i nyvasket og håndkletørt hår. Massér inn i hårets lengder og spisser.La virke i 2-5 minutter.Skyll rikelig ut med vann. 

 

Gold Root lift spray mousse

Root Lift er en lett spraymousse for fint, tynt og livløst hår som gir håret løft med en naturlig fyldig følelse. Spraymunnstykket gjør det mulig å få en nøye og jevn fordeling i røttene for et langvarig hold, støtte og volum

Bruksområde: Påfør i håndkletørt hår og føn frisyren med fingre eller med børste for god volum.

 

Therma shape – Hot flex spray. En varmeaktiverende styling med fleksibelt hold for ubegrensede frisyrer som varer helt til neste hårvask. Den er varmebeskyttende og gir holbarhet til føm, krøll og glatting.

Bruksområde: Bruk i håndkletørt hår, føn tørt og fullfør frisyren med varmeverktøy. For maksimal hold spray seksjon for seksjon.

 

Moist repair anti breakage spray. Lett leave in spray som styrker porøst hår og gjennoppretter hårets naturlige beskyttelse. Reduserer splittede tupper og skader fra varmeverktøy.

Bruksområde: spray i håndkletørt hår på skadde områder og gre gjennom.

 

Hufs Ocean Spray

HUFS Ocean Spray gir deg den herlige følelsen av saltvann i håret. Den er perfekt for å bygge en frisyre med crispy volum og avslappet look, som likevel har langvarig hold som lar deg være aktiv hele dagen

 

Bruksområde: Spray Ocean Spray i fuktig hår og la det lufttørke for den deilige saltvannsfølelsen. Dersom du ønsker du ekstra volum sprayer du først i fuktig hår før du tørker håret med hårføner.

 

L´Oréal Professionnel TecniArt. Fix Design


TecniArt. Fixing Spray gir håret sterkt og langvarig hold uten å etterlate rester. Sprayen gir en høy presisjon og kan brukes for å gi struktur eller som en avsluttende finish for alle hårtyper. Glansfullt resultat uten at håret føles fett

Bruksområde: spray i tørt for en avsluttende frisyreform

Påskeegg 4

Björk Tämja flyaway tamer

 

Tämja hjelper deg til å kontrollere flyaways og babyhår, mens den samtidig pleier og gir håret styrke. Med en unik sammensetning av nærende og ingredienser som tilfører hårstrået styrke, fukt og glans.

 

Björk Forma Textur

Forma Textur er en textur spray som skaper hurtig volum og tekstur til håret. Den gir en matt finish og absorberer urenheter mens den gir håret et løft. Den er fargebeskyttende og helt vegansk.

 

Acidic bonding concentrate shampoo

Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo er en konsentrert alt-i-ett formel som gjenoppretter styrke i alle typer skadet hår. Denne ultrarike shampooen hjelper med å styrke håret, gir intensiv pleie og beskytter mot at fargen avtar.

Acidic bonding concentrate conditioner

Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner er en konsentrert alt-i-ett formel som gjenoppretter styrke i alle typer skadet hår. Denne rike conditioneren hjelper med å styrke håret, gi intensiv pleie og beskytte mot at fargen falmer.

 

Oribe Gold Lust Dry shampoo

Oribe Gold Lust Dry Shampoo gjør håret øyeblikkelig rent! Absorberer produktester, oljer og urenheter mens den beroliger hodebunnen og gjenoppretter hårets styrke og mykhet. Beriket med Oribes signaturduft som gir en deilig følelseav fresh luksus.

 

Eleven Wash me all over hand and body wash

Eleven Australia Wash Me All Over Hand & Body Wash er en fuktighetsrik hånd- og kroppsåpe for normal og tørr hud. Papayaekstrakt og mandelolje renser huden, mens appelsinolje, lavendel, jojoba og kokosolje tilfører fuktighet og næring. PH balansert. Cruelty Free.

 

Goldwell creative texture

En kremete paste som gir sterkt, men fleksibelt hold til frisyren din. Pasten gjør det enkelt å få kontroll på håret, samtidig som den etterlater håret med en lekker, matt finish.

 

Bruksområde: jobb pasten mellom hendene i håndkletørt eller tørt hår og påfør passe mengde til du er fornøyd

 

KMS moist repair revival creme

Kms Moist Repair Revival Creme er perfekt for aller som trenger daglig fuktighet og statisk kontroll på håret. Kremen gjenoppretter fuktighetsbalansen og styrken til håret.

Bruksområde: Jobb kremen inn i håndkletørt hår. Føn eller la håret tørke naturlig.

Påsken er den eneste gansken det er trygt å legge alle eggene i en kurv

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.