Modern Design vinterhår

Hvordan takle vinterhåret

Modern Design vinterhår

Gi håret en skikkelig boost ved å ta en dyptvirkende hårkur!

På vinteren kan håret bli statisk, tørt og uregjerlig. Det kan være vanskelig å gre og håret vil ofte ikke det samme som du vil. Det føles som at håret jobber i mot deg. Du er ikke alene om å ha det slik.

Du trenger andre produkter på vinteren enn på sommeren til håret ditt, det samme gjelder for huden din.

Håret trenger fukt

En enkel måte å finne det ut på er å se om håret er statisk, eller ser livløst ut. Håret trenger masse fukt og pleie for å holde balansen i det kalde klimaet ute og den tørre varmen inne. Kontrasten med inne og ute klima i tillegg til hodeplagg, skjerf og strikke gensere gjør at håret blir tørt og statisk.

Tenk på hva som er ditt primærbehov når du velger ut hvilke produkter du trenger. Vi er alle forskjellige å har dermed forskjellige behov. Selv om den ene kuren eller shampoen blir anbefalt av en du kjenner eller blir inspirert av, er det ikke sikker det er den du trenger eller blir fornøyd med.

Spør deg selv

Når du er i salongen, be frisøren din om å finne noe som passer til deg og ditt behov. Da kan du lukte, kjenne konsistens og finne det du liker som inneholder de egenskapene håret ditt trenger.

Eksklusive hurtigkurer i salongen

Fusio dose er en behandling til deg som ønsker det lille ekstra. Den eksklusive kuren er proppet av fukt og pleie og gir et dyptvirkende resultat.

Det er en skreddersydd behandling til deg som blir satt sammen etter at frisøren har tatt en analyse av hår og hodebunn. Deretter settes en mono-dose sammen med en intens booster som passer din hårtype og dine behov.

Med øyeblikkelig virkning

Behandlingen tar ca 10 minutter hvor den starter med en behagelig vask og hodebunnsmassasje etterfulgt av innsetting av kuren. Kuren gir øyeblikkelig virkning med fukt og næring til håret ditt og med et langvarig resultat. Den sitter opptil 5 vask. For at det skal bli optimalt over lengre tid er det viktig at du fortsetter å bruke hårmaske hjemme 1 gang i uken. Og gjerne ta en dyptvikrende kur når du besøker salongen. 

Den kan redde det mest ihjelblekede og slitte håret

I min salong kaller vi den mest næringsrike og reparerende kombinasjonen for «bomba». Den redder det mest ihjelblekete og slitte håret fra å brekke av.  (Det krever også at du fortsetter med kur i hjemmebehandling, dersom det er veldig slitt)

Resultatet kan du kjenne med en gang etterpå. Håret kan med en gang sees å kjennes friskere og mye mer glansfullt.

Mangler hodebunnen din fukt?

Kjennetegnet på en tørr og sensitiv hodebunn er at huden kan kjenne stram og øm. Er den tørr kan den også klø innimellom. En frisk hodebunn skal kunne beveges lett med hendene. Ofte har vi samme behov og tilstand i hodebunnen som i ansiktet, er huden i ansiktet tørr og sensitiv så er som oftest også hodebunnen det. Ved å trykke med en finger kan du lett kjenne om det er litt ømt.

Om du er sensitiv, anspent eller opplever kløe og ubehag i hodebunnen, kan du ta en avslappende og kjølende kur som gir fukt og næring til hodebunnen. Det er også lurt å ha produkter til hjemmebruk for å balansere hodebunnen hele sesongen. Ofte har vi ulike behov for ulike sesonger. Klimaet påvirker både hud og hårtilstand. Tilstanden kan ofte forverres på høst og vinter og kan oppleves bedre på vår og sommer.

Kom innom for en konsultasjon eller en analyse. Bestill time hos Modern Design her

Alle sunne hår starter med en balansert hodebunn.

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.