A Hairstylist's point of view

Hår, mote og skjønnhet

Få inspirasjon her

Modern Design VIbeke Holte
Redaksjon

Bli kjent med Vibeke

Her kan du bli litt bedre kjent med Vibeke i redaksjonen. Hun forteller litt om seg selv og hva som er aktuelt for henne.

Les Mer »
Modern Design Bård Golf
Redaksjon

Bli kjent med Bård

Her kan du bli litt bedre kjent med Bård i redaksjonen. Han forteller litt om seg selv, hvilken utdanning han har og hva som er aktuelt for han.

Les Mer »
Velvet - Modern Design Fremsnakk
fremsnakkmandag

Velvet

Her står døren alltid åpen Midt i Sandnes sentrum finner du den unike butikken til Hildegunn. Her står døren alltid

Les Mer »
Grønn skog - Bærekraft i Modern Design
Aktuelt

Grønt fokus i 2021

Modern design ønsker i 2021 å ha mer fokus på bærekraft og gjøre noen justeringer i forhold til grønn drift. Det er ingen tvil om at flere blir mer og mer engasjerte i dette temaet. Her skraper Linn på overflaten og forteller om bærekraftig utvikling og hva vi eventuelt kan starte med for å bli bedre.

Les Mer »
Modern Design Caroline
Ansatte

Bli kjent

Caroline forteller litt om seg selv og hva håret betyr for henne. Noen tips og triks fra ei som har vært i yrket en god stund er ikke å se bort i fra.

Les Mer »
Modern Design Linn S. Vervik
Redaksjon

Bli kjent med Linn

Her kan du bli litt bedre kjent med Linn i redaksjonen. Hun forteller litt om seg selv, hvilken utdanning hun har og hva som er aktuelt for henne.

Les Mer »
Modern Design Maren Aasen
Redaksjon

Bli kjent med Maren

Her kan du bli litt bedre kjent med Maren i redaksjonen. Hun forteller litt om seg selv, hvilken utdanning hun har og hva som er aktuelt for henne.

Les Mer »
Aktuelt

Relansering!

Det er på tide å plukke opp tråden og blåse liv i Hårskaperfolk igjen. Vi ønsker å gjøre noe nytt derfor lanserer vi siden i et nytt format, som Modern Design sitt nettmagasin! Det er nytt år, ny start, nytt konsept og nytt nettmagasin!

Les Mer »
5-kjappe Modern Design
Aktuelt

5 kjappe

Vi har tatt pulsen på kunder og ansatte i Modern Design. 5-Kjappe spørsmål i forbindelse med Modern Designs 40års jubileum i 2020.

Les Mer »

Registrer deg for å få beskjed når siden er i drift igjen

Ikke gå glipp av hårskaperfolk nyheter

follow us