En salong med hjerte for faget

Modern design Tønsberg

Modern Design Tønsberg åpnet i 2012 og er en  salong med kvalitet, service og varme. 

Salongen ligger midt i Tønsberg sentrum og har i dag ni ansatte, inkludert to lærlinger.

I 2019 ble de nominert til Årets Frisørbedrift, som én av fire i hele Norge.

- Å få en slik annerkjennelse i bransjen har vært en enorm ære og de er stolt over å ha skapt en salong som har stor verdi for både de ansatte og kundene.

Salongen kjennetegnes av et personlig uttrykk i en liten by, men med en liten smak av storby. De har gjort noen bevisste grep som å ha et selektivt utvalg av produkter som har mer særegenhet.

Visjonen til Modern Design er «Den gode følelsen» dette står sterkt hos dem i Tønsberg og er grunnsteinen i hverdagen.

Målet er å skape et sted kundene ønsker å komme til og de ansatte ønsker å bli

De har et sjeldent fokus på kunden og er genuint interessert i faget, noe som gjør at de har klart å skape en helt spesiell salong med den gode følelsen som en rød tråd gjennom alt de gjør. Målet har hele tiden vært å skape et sted som kundene gleder seg til å besøke og der de ansatte ønsker å komme på jobb. Avdelingsleder Ingunn kan fortelle at de har mye latter og humor i hverdagen og at de har et særdeles godt arbeidsmiljø som også bruker tid i sammen utenom salongen. 

Med et bredt spekter i både spesialiteter og alder utgjør de et spesielt team

De ansatte i salongen er en stabil bemanning med høy kompetanse innen ulike felt. Det er et bredt spekter i både spesialiteter og alder, noe som gjør at de inspirerer hverandre og klarer å skape en variert og god dynamikk i teamet. De lærer av hverandre og bruker hverandres kompetanse daglig for å yte best mulig ut mot kundene.

Essensen i salongen er at alle de ansatte skal ha det godt på jobb og at kundene blir godt ivaretatt til en hver tid. Dette er noe de alle har med seg hver dag.  

Salongen kjennetegnes som et personlig uttrykk i en liten by med en smakebit av en storby

Ingunn Flåtnes Dalseth

Tilbakemeldinger og omtaler

De tilbakemeldingene vi får av våre kunder er at de merker at det er god stemning på salongen og at et besøk hos oss er et hyggelig avbrekk i en travel hverdag. Vi får hver eneste uke tilbakemeldinger fra kunder som takker for gode behandlinger og fine hår.

Jeanette
tirsdag 1. juni 2021
 

«Superfin klipp, veldig fornøyd!! 😃👏«

Frode
tirsdag 4. mai 2021
 

«Enestående som alltid! God personlig oppfølging, faglig kompetanse og meget god service!»

Spesialiteter

De ansatte sitter på høy kompetanse og en genuin interesse for flere aspekter av faget, blant annet: farge, klipp, brudepynt, makeup, keratin, extensions, balayage og striper. De dekker alle behov og elsker å dra på kurs og lære enda mer om nye teknikker og trender. 

Salongen er kjent for særdeles god oppfølging av kunder og fantastisk service. De er et team frisører som virkelig brenner for faget og elsker å jobbe med mennesker. 

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.