Hair Extensions – by Great Lengths

I helgen var Great Lengths i Sandnes og holdt hair extension kurs for flere salonger i området.

Hair Extensions

For å være en sertifisert Extensions behandler i Great Lengths må du som frisør på kurs, før du får lov å ta behandlingen i salonger.

Jeg har fått satt på extension i håret mitt med Multisonic metoden. Det er en ny måte å feste håret på. Multisonic systemet anvender kald ultralyd for å feste fem og fem fester i samme opperasjon. Siden mitt hår er langt men mangler fylde i lengder og spisser ble det festet en hestesko/u-form med hår rundt hodet. Festene er helt flate slik at det naturlige håret vokser nedover uten å floke seg, å kan vare fra opp til 6 mnd. På overflaten av håret kan du ikke kjenne punktene, det føles og ser helt naturlig ut. Fargene kan mikses, blendes og blir skreddersydd til dine ønsker og farger. Det beste av alt, er at det er gjort på kun 20 minutter! Et helt hode med flere punker er gjort på halvparten av tiden som enkle punkter blir satt på. Helt fantastisk å ha både lengde og fylde i håret mitt igjen!

Hair Extensions

 

Håret til Great Lengths er 100% sporbart og 100% etisk handlet. De handler håret fra Hindu Templer hvor håret blir ofret som takk til deres guder. Håret blir solgt fra tempelet til Great Lengths, hvor pengene går direkte til tempelet. De bruker inntekten til vedlikehold av tempelet og til det lokale samfunnet. De er den eneste hårleverandøren med egene fabrikker og ansatte i India. Før ble alt håret som ble ofret kastet, i dag kalles det Indias svarte gull.

 

Hair Extensions, peach pink

Inspirasjons bilde: peach-pink flow

 

kilde: www.greatlengthshair.co.uk

 

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.