Gode tips til 17 Mai

 

 

17 mai ♥

Hår:

Fletter, dult, oppsett, løst slett eller krøller. Finn din stil og gjør det du ønsker. Den enkleste måten å variere utseende og stil er å endre på håret, å prøve nye ting. Dersom du er usikker på hva du ønsker er pinterest en veldig fin kilde til å finne inspirasjon. Både til hår og makeup. Bruk søkeord som updo, hairdo, longhair, shorthair, mensstyle eller before/after.

På en dag som 17 mai bruker de fleste store deler av dagen ute. Dermed kan det være lurt og praktisk å preppe håret godt og avslutte med å låse frisyren med produkter med hold.

Fordelen med å sette opp håret enten med et oppsett, fletter, dult e.l er at det holder seg på plass hele dagen. Du vil også fremheve ansiktet og fine detaljer som kledning, øredobber og annet pynt blir godt synlig.

Makeup:

En fresh naturlig look er absolutt en vinner. Bruk en lett dekkende foundation som jevner ut hudtonen din, solpudder og en flatterende rouge i kinnene. På øyne er det fint med nude farger eller bruntoner som fremhever øyenfargen din. Til leppene er det veldig fint med en tint, noe som også er veldig praktisk da du spiser og drikker i løpet av dagen, å du kan ta touch up med leppepomade eller gloss.

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.