Frisørskrekk(?)

tumblr_lhhzeaOU6j1qdhiqgo1_500_large

Kjenner du deg igjen?

Det kan være alt i fra tidligere erfaringer, missforståelser, at det er ubehagelig å snakke med fremmede eller det å måtte slippe kontrollen og la frisøren ha ta over håret ditt.

Hår betyr mye for hvordan vi føler oss og hår skaper folk.

Så hvis du kjenner deg igjen med frisør skrekk, hva kommer det av?

  • Pleier du vite hvordan du vil ha det, men når du kommer i salongen har du vanskelig med å forklare det? I dette tilfelle kan du ta med deg bilder som inspirasjon.
  • Er du redd for å ta for mye av lengden? Forklar og vis gjerne hvor mye som er greit for deg.
  • Vet du ikke hvordan du ønsker å ha håret? Da kan frisøren komme med forslag og ideer.
  • Har du høyere forventninger enn hva som er mulig å utføre? Da vil du gjerne oppleve at du ikke blir fornøyd. Under konsultasjonen snakker vi om hva du ønsker og hva som er mulig å gjøre. Så her kommer vi frem til noe som kan være på vei til slik du ønsker det eller noe annet slik du kan bli fornøyd.
  • Synes du det er ubehagelig å ha samtale med en fremmed? Du trenger ikke si mer enn nødvendig for at vi skal kunne utføre en jobb. Vi spør gjerne et par ledende spørsmål, dette gjør vi for å prøve å forstå hva du ønsker med ditt besøk.

FRANKQuotes_StopDet er din tid når du er hos frisøren. Vi vil at du skal være fornøyd når du forlater salongen og å skape den beste versjonen av deg.

its-time-to-shine

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.