Fatboy

Ukens favorittprodukt!

Creamy matte paste

En matt, fleksibel og fettfri paste. Den kan brukes av alle typer hår; grove, fine, krøller eller glatt. Jeg har prøvd ut produktet på damer og herrer, på langt, halvlangt og kort hår. Den er kjempegod til å føne på, gir volum og en soft matt finish. Helt perfekt!

Produktet er lett å påføre og jobbe inn i håret. Du får et godt hold som tåler både regn og uvær. Faktisk fungerer produktet slik at du kan fukte håret ned dagen etter påføring, og klemme frem krøll eller restyle håret igjen.

Og det beste av alt er at produktet er fettfri!

Fatboy product in hair. beach hair effect

Beach hair effekt når du tar den ut i lengdene.

Jeg simpelt hen elsker «second day hair» å liker at håret har tekstur og fylde. På bildene har jeg hatt den i hodebunnen og fønet håret i bunnen og latt det lufttørke i lengdene.

Du får et kjempebra volum i fra bunn til og med etter en god natts søvn, det oppleves hverken fett eller tungt. Siden produktet som sagt ikke inneholder fett kan du bruke krølltang eller krøllstav til å krølle på produktet. Krøllene får en veldig god spenst, blir myke og holder hele dagen. Tips: for mer enda volum og tekstur, påfør litt produkt på fingrene, løft håret i fra røttene, snu hodet opp ned og rist løs krøllene.

Modern Design frisør

 

Her kan du lese mer om Fatboy

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.