Få håret ditt tilbake

Apollo Sandnes kan være løsningen for deg

Hvor du finner oss

Apollo Hårsenter ligger i Amfi Vågen i 3 etasje. Etter broen fra parkeringshuset ta til høyre og ta trappen opp til 3 etasje og følg gangen til endes. Det er skiltet frem til Hårsenteret Apollo.

Det at Modern Design kan tilby egne hårerstatningsspesialister bidrar til at frisørkonseptet Modern Design fremstår komplett. Apollo har nasjonalt over 30 års erfaring med hårtap og hodebunnsproblemer.

Fra venstre: Iselin, Anette og Laura

Hvem er kundene?

Mennesker som har utfordringer med hårtap eller hodebunn, tar oftest kontakt med oss. Naturlig nok er det svært mange kunder som går på cellegift som kommer til oss og får tilpasset en fin parykk. Det samme gjelder de som har alopecia, betente hårsekker, lupus eller genetisk tynt hår.

De tar kontakt med oss enten via nettsted, Facebook eller per telefon. Vi har visittkort på kreftavdelingen på sykehuset, og på hudavdelinger.

Mer info om de her

Med private rom til kundene

Med kunder i alle aldre og kjønn hjelper de å gi kunden håret tilbake.  

Konsultasjoner og behandling skjer inne på et lukket rom. Her kan kunden slappe av og nyte en behagelig atmosfære.

Hårerstatning spesialister

De som jobber på vår avdeling er veldig flinke til å dele erfaringer og hjelpe hverandre når det trengs. Det er et utfyllende Team både i jobben og kollegialt. Det er mange kunder med forskjellige utfordringer, historier og erfaringer. Derfor er det ekstra viktig med ekspertisen vi har og det gode arbeidsmiljøet oss i mellom «Det blir mye latter og vi koser oss virkelig på jobb!» 

Det skal være hyggelig og komme til oss, vi er opptatt av å tilpasse hår til hver enkelt kunde. Vi ønsker også at  kundene skal føle de er i en  frisørsalong og bli fine på håret. 

En nydelig avdeling med over 30 års erfaring

Om de ansatte

Vi spurte om Avdelingsleder Laura, kunne fortelle oss litt om de forskjellige som jobber hos henne.

Anette, en svært utadvendt, positiv og glad frisør som er veldig glad i kundene sine. Hun strekker seg langt for å gjøre kundene fornøyd. Jobber også som vanlig frisør på Modern Design Vågen.

Iselin, er blid, arbeidsom og nøye! Hun er vår extensions-ekspert som også er den eneste hos oss som tilbyr mikroringer/links som festemetoder. Jobber i tillegg som vanlig frisør på Modern Design Vågen.

Silje Therese, hun er i permisjon per dags dato. Hun er glad, underholdende og superflink frisør som det er en fornøyelse å være sammen med. Hun er også fargeekspert, og har vært instruktør på Frisørinstituttet. Alltid god å ha når vi står «farge»-fast. 

Linda er også i permisjon per dags dato. Hun er effektiv, morsom og blid. Ingen oppgaver er for store for Linda, hun elsker å kaste seg ut i nye utfordringer. Er også svært flink på Extensions og jobber svært effektivt.

Laura, avdelingslederen. Hun er blid, hjelpsom og utadvendt. Er glad i kundene sine og liker å følge dem fra konsultasjon til ferdig resultat.

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.