Do what you want!

Tidenes kjekkeste utfordring!

Men det krever også litt …

Som frisør møter jeg mange mange utfordringer i hverdagen. En helt vanlig dag består av fag, mennesker, kommunikasjon, forventninger, service, og ikke minst kvalitet.

Fra konsultasjon til sluttresultat er det mange steg. Noen ganger er kundens ønske en utfordring – det kan være alt fra hårets tilstand/kvalitet, til frisyre eller ønsket farge. Mens andre ganger kan det være at det krever en del vedlikehold eller at behandlingstiden ikke strekker til

I dag er det enkelt å booke time, du kan komme innom salongen, ringe eller booke på app eller nett. Dersom du vil ha store endringer, eller gi helt frie tøyler, er det viktig for deg og for meg som frisør, at det er tid nok til behandlingen. Om du er usikker på hvor lang tid det vil ta, anbefaler jeg at du ringer eller går innom salongen.

 

Denne kunden som også er en av mine nærmeste venninner, lar meg eksprimentere som jeg vil med farger og teknikker. Vi planlegger ofte når hun sitter i stolen hva vi skal gjøre neste gang, fantastisk gøy for begge!

Ukens resultat:
IMG_0794IMG_0795 IMG_0796
IMG_0797

Snapchat: Haarskaperfolk

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.