Bli kjent med Maya

MAYA

En rar, omsorgsfull og fabulous person, i følge hennes beskrivelse av seg selv. 

Hun elsker kule korte klipper både på damer og herrer og drømmer om å spesialiserer seg innen barberkurs og makeup når hverdagen er tilbake som før. 

Som liten var frisør et av drømmeyrkene til Maya, alikeveld brukte hun litt tid på å finne ut at det faktisk var det hun skulle bli.

En av "perkene" med å være frisør er å kunne sove litt frempå og ha en rolig start på dagen 

23 år gammel startet hun på reisen om å bli frisør .I dag jobber Maya på Modern Design M44 som ligger på Bryne, utenfor Sandnes.

En typisk hverdag for Maya er å sove litt frempå som hun sier selv er en av «perkene» med å være frisør, å kunne ha en rolig start på dagen med katten og dra på jobb hvor hun møter herlige kunder og fantastiske kollegaer.

Hår har en stor betydning i hverdagen

Maya har prøvd hele fargekartet av farger, å kler dem alle sammen like godt. Det sier mye om hennes personlighet, hun elsker forandringer og vil gjerne prøve nye ting.

«hår er så viktig, det er sikkert flere som kjenner seg igjen i at har man en dårlig hårdag så er ofte hele dagen dritt, det er en måte å uttrykke seg selv på. Den rette klippen og fargen kan endre hele utseende til et menneske»

En kreativ sjel med sans for å dyrke egen mat

Maya er også flink på kjøkkenet, hun elsker å lage mat og prøver seg på nye retter og eksperimenterer med krydder. Det som har vært positivt med korona er at i denne tiden har hun hatt mer tid og fått stor interesse for å dyrke sin egen mat, som ulike grønnsaker og urter. Ironisk nok skulle hun ønske at hun var bedre til å vanne plantene. Det er nesten litt rart at plantene overhode overlever

Life is an echo, What you send out comes back

Zig Ziglar

Must haves

Tørr Shampo! Et absolutt must have! 

Kevin Murphy fresh hair er favoritten for tiden. Oh! Og en olje eller serum, her har jeg to favoritter som jeg veksler mellom for tiden, Maria Nila True soft aragan oil og Kerastase sitt 8H magic night serum. Begge får håret til å føles silkemykt og digg, også lukter de helt fantastisk. 

Hva er ditt beste tips til en god hårdag? 

Hår trenger ikke å være så vanskelig, om du bruker de rette produktene for din hårtype er mye av jobben gjort. Naturlig bevegelse er jo sykt i vinden for tiden. Å hvis ingenting funker og du har en dårlig hårdag,  ta på en kul hatt, eller annet hårtilbehør som klemmer, hårbånd eller lignende hvis hatt ikke er helt din jam. 

 

Mayas spesialiteter:

Farge, Helbleking og Balayage

Mayas Green Tips:

Unngå eller dropp helt fast fashion. Kjøp heller klær som du vet du kommer til å trives i og invester i en garderobe du kan ha i flere år fremover.

Del med dine venner:

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Følg Modern Design på sosiale medier

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.