Bli kjent med Maren

Maren Aasen

Redaktør & Innholdsprodusent
maren.aasen@moderndesign.no

Hvem er jeg?

En aktiv og eventyrlysten person som liker å finne løsninger.

På fritiden er jeg opptatt av å bruke tid med samboeren min og ikke minst familie og venner. Jeg har mye energi og elsker å være ute i naturen, du finner meg der det er sol. 

Jeg ble utdannet frisør i 2009 og har siden den tid tilbrakt hele min karriere i Modern Design.

Tidligere har jeg vært instruktør på opplæringskontoret, jobbet i teamet, vært Leder i Team Modern Design og blogget på haarskaperfolk.

I hverdagen jobber jeg som frisør i salong og som innholdsprodusent i markedsavdelingen i Modern Design. Jeg er også medlem i prøvenemda og vurderer kandidater til Svennebrev i frisørfaget. Jeg stortrives med variasjon i arbeidsdagen, å har fantastisk fine kollegaer og kunder.

Jeg elsker å jobbe som frisør, hver dag møter jeg inspirerende mennesker som gir meg nye historier og erfaringer. Jeg blir utfordret både mentalt og kreativt. 

“Be kind, be true, be humble.”

Et livsmotto jeg lever etter er «Be kind, be true, be humble» 

- Jeg kan boble over av inspirasjon og kreative ideer og elsker å sette dem til liv

Musikk bruker jeg til absolutt alt jeg gjør. Det gir meg alt. Når jeg hører en ny sang eller en melodi kan det eksplodere av nye tanker og ideer.  

Jeg elsker å skape bilder. Å få nye ideer, finne nye locations og planlegge rundt med stemning og moodboards, det er kanskje det kjekkeste jeg vet. Så er det noe helt spesielt å få jobbe sammen med andre kreative mennesker som blir et fantastisk team. Det er magisk det.

Whatever you are, be a good one ! 

Modern Design Linn S. Vervik

Bli kjent med Linn

Her kan du bli litt bedre kjent med Linn i redaksjonen. Hun forteller litt om seg selv, hvilken utdanning hun har og hva som er aktuelt for henne.

Les Mer
Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.