Bli kjent med Linn

Linn S. Vervik

Innholdsprodusent 
Linn@moderndesign.no

Hvem er jeg?

Jeg er en aktiv og positiv jente på 31 år, er gift og har 3 barn. Aktivitet, trening og det å være sammen med de jeg er glad i, er mine høyeste prioriteringer på fritiden.  For meg er det viktig å fylle fritiden med ting som gir meg positiv energi.

I 2007 startet jeg i Moderndesign, og var utdannet frisør i 2010. Faget har alltid ligget nært hjerte mitt, og iveren etter å lære og vise frem faget har vert stort. Så når jeg fikk starte som frisørlærer i 2012 var gleden stor. Det å få lov til å introdusere faget vårt til nye frisørspirer er for meg, ekstremt givende.

Jeg jobber i dag som innholdsprodusent i markedsavdelingen til Moderndesign, frisørlærer på FI å studere markedsføringsfag på BI. Jeg  E L S K E R  jobben min! Å er takknemlig for at jeg får jobbe på forskjellige måter med det yrket jeg forelsket meg i som liten jente. Hverdagene mine er fylt med variasjon. Den ene dagen sitter jeg her på kontoret og skriver, jobber med bilder eller innlegg til sosiale medier, neste dag er jeg i undervisning på skolen, og dagen etter ute på en fotoshoots.

Be Kind, Always

Be Kind, Always er mitt livsmotto og noe jeg lever etter. Det å gi noen et smil, hjelpe til, lytte, spre positiv energi eller bare vise at du bryr deg koster så lite, i forhold til hvor mye det kan bety. Jeg tror at de vibbene vi gir ut, mottar vi senere i livet. Jepp, karma it is….

Det jeg brenner for i jobben min er å produsere innhold som er spennende for kundene våre, gi positive følelser eller inspirere gjennom tekst, bilder eller innholdet vi lager. 

Modern Design Bård Golf

Bli kjent med Bård

Her kan du bli litt bedre kjent med Bård i redaksjonen. Han forteller litt om seg selv, hvilken utdanning han har og hva som er aktuelt for han.

Les mer
Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.