Modern Design Janna
Maren Aasen

Maren Aasen

Bli kjent med Janna

Modern Design Ansatt - Portrett av frisør Janna
Janna, Modern Design Kvadrat

Janna

Frisør, Modern Design Kvadrat

Janna er en positiv, morsom og litt vimsete person, som elsker crazy colours. 

Fra toppidrett til fagbrev

Janna har alltid vært en kreativ sjel som liker å gjøre mye forskjellig. Hun startet på toppidrett på videregående, men fant ut at dette var ikke noe hun ville fortsette med. Trivselen på skolen ble mindre og intressen for hår og sminke ble større. Fra hun var liten av har hun alltid tegnet mye, å likt å skape i form og farge. Hun besluttet å gi det kreative i henne en sjangs. Hun startet på F-I som er Modern Design sin frisøskole, og ble forelsket i faget. 

Vipps så ble jeg frisør

I 2014 begynte hun i lære på Modern Design kvadrat og fullførte sitt svennebrev i 2016. Hun er fortsatt på Kvadrat og jobber fulltid i salong. Hun er fadder for lærlingene og har fullført makeupartist utdannelsen. 

Hverdagen er best når kundene er fornøyd

Janna trives best når hun får glede andre, som er en fantastisk fin egenskap. Hun trives aller best i hverdagen når kundene er fornøyd med jobben hun har gjort. Variasjonen i jobben går fra blonderingprosjekter, til crazy colour og herreklipp, hver dag er unik og hver dag får hun utfordret seg selv i jobben. 

Fritid og sosialt

Fritiden består av å gå mye på tur med Mille og Nemi, som er hundene til Janna. Når hun ikke er med hundene liker hun å tilbringe kvalitetstid med venner og familie.

Hun drar også gjerne titt og ofte til hunnedalen, hvor de har hytte, der slapper hun ekstra godt av når hun trenger et avbrekk. Men også det å koble av med litt TV-titting i armkroken til kjæresten hjemme, eller et par timer foran PC`en er digg i en hektisk hverdag.     

Livsmotto:

"Gleden er å glede andre"

Janna

Jannas Green Tips:

Skru av lysene etter deg, kildesorter og bruk litt kaldere vann i dusjen

Spesialiteter

Herreklipp, blondering og crazy colors

Del med dine venner:

Vår Frisør Ine Beate

Ine Beate Frisør, Modern Design Tasta En snakkesalig, ærlig og kreativ jente som engasjerer seg i det meste og har en genuin intensjon. Hun elsker

Les mer
Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.