Bli kjent med Emma

Emma

Kreativ, morsom, omsorgsfull og vimsete er de ordene Emma beskriver seg selv med.  

Emma er lidenskapelig opptatt av hår og makeup og sa tidlig i barndommen til hennes frisør at det skulle hun også bli. Derimot måtte hun fullføre makeupartist utdannelsen for å finne ut at hun virkelig ville satse på frisør. 

Hun bruker mye tid på å utforske faget og lære om nye teknikker og andre lignende behandlinger til både klipp og farge. Det er vanskelig å velge noe spesifikt når det kommer til lidenskap innen faget, da hele faget er så gøy, foreller Emma, men det å se forskjeller fra før og etter behandlinger er nok det som gir henne mest. 

En typisk hverdag er veldig variert, den består av klipp, farge-prosjekter og særlig lysningsbehandlinger. 

Hår er en måte å uttrykke seg på

Det er en av de beste måtene å understreke en stil eller gjøre en statement. Det sier så mye om personlighet og stil uten at vi trenger å bruke ord for å vise hvem vi er. Håret kan gjøre en dag bedre eller dårligere, føler man seg fin så har man det kanskje også bedre psykisk. Det er viktig å prøve noe nytt dersom man synes håret er litt kjedelig, om det så bare er noe enkelt som å bytte skill. 

Plantedilla i pandemien

For utenom hår, som også er en av hobbyene til Emma, har hun etter nedstenging og permittering fått «plantedilla». Å bruker tid og omtanke med plantene i hjemmet.   

Emma er svært målrettet som person, dersom hun planlegger noe så gjennomfører hun det alltid og jobber hardt for å stadig lære seg nye ting. Det som kan være utfordringen er at hun fort kan gjøre ting litt vanskeligere enn de egentlig er og blir litt ekstra vimsete dersom hun er stresset. 

Drømmen er å balansere karrieren

å kombinere hår og makeup i spennende prosjekter. En god balanse mellom å jobbe i salongen med kundene og å kunne jobbe med hår og makeup i andre kreative prosesser innen foto og andre kreative settinger innenfor media som fotoshoots, visninger og media generelt. «Det er drømmen det.» 

When you cease to dream, you cease to live

Malcolm Forbes

Must haves

Det er vanskelig å velge bare noen få, men jeg er helt avhengig av Kérastase sitt nattserum 8H magic night serum. Den gjør håret så mykt og glansfullt, også er det jo sånn at hår og hud tar til seg mer pleie på natten. 

I tillegg elsker jeg Sebastian sin sublimate krem, den er helt fantastisk på å legge ned småhår eller statiske hårstrå uten å tynge eller at det ser fett ut

Hva er ditt beste tips til en god hårdag? 

Shine spray! Det er et produkt som jeg synes er undervurdert, og veldig effektfullt. Det kan løfte hvilken som helst frisyre eller styling, og håret ser sunnere, freshere og mye finere ut på 1-2-3. Hvis man ikke liker at håret ser matt ut, er det et perfekt produkt som er enkelt å få til og alle kan bruke.

Spesialiteter:

Makeup, Balayage og Fargeprosjekter

Emmas Green Tips:

Kast mindre, gjerne generelt men hovedsaklig mat.

Bruk og rester som du har liggende i kjøleskap og fryser. Det finnes så mange smarte og ikke minst gode oppskrifter til restemat eller noe man kan gjøre med mat som holder på å bli dårlig. 

Del med dine venner:

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.