Vår Frisør Bojana

Bojana

Er en omsorgsfull og rutinert jente med stor interesse for hår. Hun beskriver også seg selv som veldig snill og nøye. Dette går igjen både på privaten og i jobb. 

Hun har reist på kurs både innenlands og utenlands og har deltatt på kurs innen klipp og farge i New York, København, Stockholm og London. Hun elsker å bli oppdatert på det siste nye og vil stadig lære noe nytt innen faget. 

"Hår er en stor og synlig del av måten vi viser oss for omverdenen. Håret skaper også en forståelse av hvem vi er. Det er mye du kan uttrykke med sveisen, og den har alltid betydd mye. Håret er på en måte en kommunikasjonskilde. Det er en del av førsteinntrykket når vi møter andre mennesker. En ny hårklipp kan gi ny selvtillit og hvis jeg kan få noen til å føle seg 10x bedre når de går ut av salongen enn når de kom inn, ja da er jeg veldig glad."

En typisk hverdag 

Består av en god blanding av familielivet og karriere. Hun er gift og har to barn og elsker det beste av de to verdener.  Men jobben er mer enn en jobb, det er også en hobby og en interesse. 

Hun blir ufrivillig vekket hver dag klokken 06.00 av barna, gjør alle klar for dagen, så drar hun på jobb og koser seg på jobb med fine kunder og kollegaer. 

På fritiden liker Bojana å se etter teknikker og triks til å forbedre jobben. Hun blir inspirert av sosiale medier som Instagram og ser ofte på bilder og videoer som hun tar i bruk i salongen.

"Resten av livet"

Som ung strevde Bojana litt med hva hun skulle velge å være for resten av livet. Men en eldre kusine som var frisør ble hennes inspirasjon. Hun hadde derfor alltid frisør i bakhodet og testet stadig ut sine evner med hår og makeup på moren, da koste hun seg. 

Siden den gang har hun ikke angret på veien hun har tatt. Hun mener noe av det beste med jobben er hvor mye forandringer du kan gjøre og ikke minst hvor sosialt det er. Som frisør blir du kjent med mennesker på et personlig nivå og lærer så mye om hvordan mennesker er satt sammen og hva de ønsker å fremheve. 

«Det å få noen til å føle seg så bra etter de er ferdig er helt ubeskrivelig» 

Ukentlig inspirerer kollegaene hverandre

Bojana blir inspirert hver dag sammen med dyktige kollegaer, som også er flinke til å spør og gi hverandre tips og råd. Og det finnes et hav av inspirasjon på nettet i tillegg. Instagram og Youtube bruker hun mest om hun trenger oppdatering på nyheter om hårmote og trender.

Everything happens for a reason

Bojana

Must haves

«Åh det var ikke lett»  Men må være en god hårkur, pleiende leave in, tørrshampoo og hårspray.

Disse er å blir mine favoritter: 

  • Fresh Affair Dry Shampoo fra Kerastase
  • Oribe Gold Lust Transformative Masque
  • Kérastase Laque Noir hårspray
  • Shu Uemura Essence Absolue Universal Balm

Hva er ditt beste tips til en god hårdag? 

Vask håret kvelden før, ha i lett volumstyling og føn håret tørt. Dagen etter er håret klart til å  lage lett krøll med rettetang eller for eksempel syl. Spray med teksturspray og lås frisyren med en lett hårspray.

Spesialiteter: Prosjekter som store endringer, striping, balayage og lysning

Bojana`s Green Tips:

Gjenbruk er fantastisk, ikke bare klær men hårprodukter også – har du ett eller to produkter i skapet som kanskje ikke passet håret ditt likevel, gi det heller bort til en venninne eller venn, istede for at de bare blir stående bakerst i skapet. Gjerne det åpner muligheten for å bytte til seg noen produkter du trenger selv også.

Del med dine venner:

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.