Bli kjent med Bård

Modern Design Bård Golf

Bård Golf

Fagansvarlig Marked & Grafisk Designer
bard@moderndesign.no

Hvem er jeg?

Jeg er en person som liker at det skjer ting på den ene og andre kanten. Jeg liker å gå i dybden på det som interesserer meg og med det en god venn med internettet.

Fritiden bruker jeg på å koble av med ting som interesserer meg. Det kan være å bygge noe, male, tegne, organisere i rotet mitt hjemme eller så enkelt som å slappe av med en god serie på tven eller lese en bok. Jeg må ikke glemme å si jeg liker å trene på studio og gå turer, her kan jeg bli bedre, men alt til sin tid.

i 2011 ble jeg ferdig med grafisk design studiet på Norges Kreative fagskole. Og har etter det tatt noen kurs om digital markedsføring, sosiale medier osv. 

Jeg begynte som grafisk designer i Modern Design og har jobbet meg opp og frem. Så i dag jobber jeg som fagansvarlig for markedsavdelingen i Modern Design.

Her står jeg i spissen i et team på 4 stk. Vi jobber med markedsføringen av Modern Design på digitale og analoge flater. Dette er kjempespennende arbeid som gir meg mye. Det jeg trives best med er det jeg kan få gjøre på dataen, som er mitt viktigste verktøy og det er her prikken over i’en settes.

Det hender også at jeg er fotograf og tar bilder i forbindelse med fotoshooter i regi av Modern Design.

Det du ikke kan, er noe du kan lære

Et livsmotto jeg lever etter er «det du ikke kan, er noe du kan lære» og det er mer innstillingen som trigger meg enn at jeg skal kunne noe om alt. For det er nær sagt umulig. Men jeg elsker å lære nye ting og jeg interesserer meg for mye!

Det jeg brenner mest for i jobben min er å planlegge, organisere samt produsere innhold som er av verdi for markedsteamet, ansatte og ikke minst kundene våre.

Modern Design Bård Golf

Kreativitet er å finne opp, å eksperimentere, å vokse, ta sjanser, bryte regler, gjøre feil og ha det gøy.

Mary Lou Cook
Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.