Bli kjent med Anna

Anna

Er en spennende, kreativ og nytenkende jente med mye energi. Hun uttaler seg selv som en fargenerd i faget, og har en vinnerskalle. Det å være dårlig på noe er ikke helt hennes ting.

Anna brenner for å kunne være kreativ, jobbe med mennesker og absolutt elsker den sosiale biten. Hun har alltid hatt hår i bakhodet tjuefire-sju, men for 2 år siden begynte hun å føle at hun sto litt stille karrieremessig. Det var da hun bestemte seg for å studere videre samtidig med å jobbe som frisør.

I dag studerer hun moteindustri på Sofi som ligger i Oslo. Målet hennes er å kunne ha en fremtid som gir en variert hverdag og fortsette å jobbe kreativt med forskjellige mennesker på ulike plattformer.

En typisk hverdag 

Det er en blanding av heltid på skole og deltid på salongen. Anna synes å få jobbe litt mindre i salong er helt fantastisk, for da får hun brukt all kapasitet hos de faste kundene som har vært hos henne lenge og som hun setter enormt stor pris på.

Før dreide hele livet seg om hår

Nå har det blitt en helhet i hverdagen, hvor hun har virkelig fått øynene opp for mote.

Hun blir inspirert av mennesker og deres personlige stil med farger, teksturer, trykk og mønstre på tekstiler. Å være ute i naturen er også hennes store inspirasjonskilde. I det hun tar seg tid og stopper opp i hverdagen kan hun hente inspirasjon fra ulike teksturer på vegger og overflater eller se på alle himmelens nyanser.

Favorittfargen er den fargen du ser på himmelen når solen går ned, en blanding av peach og rosa. Det er den absolutt fineste fargen hun vet.

En inpirasjon for andre 

Det er det Anna ønsker å være og bli. Noe vi i redaksjonen allerede syns hun er på mange måter. Med sine bare 26 år har hun allerede oppnådd mange mål, er en aktiv og kreativ person som stråler av positiv energi og har store mål og en fin balanse i selvinnsikt. 

Gå alltid inn med et positivt mindset, vær nytenkende og glad. De tre innstillingene kommer til å gjøre at du både får og utstråler mer energi

Anna

Must haves

Genesis i Kérastase, en absolutt favoritt hos meg sier Anna. Etter hun bestemte seg for å ta ut hennes store avhengighet, extensions, som er hårforlengelse. Da begynte hun å bruke produktene fra Genisis i Kérastase. De gir en ekstra boost til håret.

Genesis er laget  for å få håret til å vokse bedre, forhindre håravfall, styrke et svekket hår, samt forhindre at det brekker av i tuppene. Produktene er laget til en yngre generasjon som sliter med disse problemene, og som et resultat gir et mer slitesterkt og sunnere hår.

«Och det sjuka är att den verkligen funkar!» 

Hva er ditt beste tips til en god hårdag? 

Føn, føn, føn. Hva kan slå følelsen av et nyfønet hår som er preppet av gode volum produkter og fønet med rundbørste. Du oppnår et ekstra volum i røttene og en følelse av et tykkere og mer glansfullt hår. Du kan også gå inn i etterkant med glattetang eller krølltang for å gi håret litt mer tekstur og enkle «beach waves».

Spesialiteter: Farge, Helbleking og Balayage

Annas Green Tips:

Reduser behovet for å kjøpe nytt hele tiden. Nå i 2021 er tiden og trenden enorm for gjennbruk og ikke minst bremse masseproduksjon av produkter og materiell i denne verden. Velg kvalitet, bli kjent med hvilke innhold som er i produktene og velg de som har en lengre levetid. Vær mer bevisst om hva du handler, helt enkelt. 

Del med dine venner:

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.