Beautiful Bride Cassandra

Jeg får ofte spørsmål rundt det å ha brud: «Er det ikke stressende?», «Er du ikke redd for hun ikke skal være fornøyd?» Svaret her er jo! Men har kunden valgt meg til denne dagen må jeg stole på meg selv, at det jeg gjør er bra nok. 

Vi har prøvetime 1-2 uker før selve dagen, da planlegger vi hår og makeup sammen.  Selv trives jeg best dersom kunden har en idé/inspirasjon eller en stil som jeg jobber ut i fra, å gjerne får frie tøyler til å utrykke frisyren i samsvar med kunden.

Å få bli med på en av de mest spesielle dagene i et liv, er utrolig spennende. Dagen er preget av så mye energi og følelser.

♦   ♦   ♦

 Cassandra kom til meg første gang på prøvetime. Da fant vi ut hvilken stil hun ønsket håret i – en romantisk/bohemsk stil. Hun skulle ha slør under vielsen og ønsket å trekke håret til siden pga vakre detaljer bak på kjolen.

Slående vakker Brud
IMG_0898 IMG_0899 IMG_0900 IMG_0901 IMG_0902

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.