Åpningshowet til DAY

Day Birget et Mikkelsen har i dag åpnet ny butikk på Magasin Blå, i Stavanger.Sjekk ut facebook siden deres her: DAY Birger et Mikkelsen

I går kveld hadde DAY invitert 150 gjester til en lukket event med moteshow, champagne, underholdning og offisiell åpning.

DAY birger et mikkelsen

Siv June Skandsen, som er Art Director i Modern Design, frisør, stylist og moteredaktør, ble booket inn som stylist til showet. Dermed fikk jeg og to andre kollegaer i Teamet bli med å style og fikse modellene til visningen.

Stavanger, magasin blaaStavanger, Modeller Siv June Skandsen og Helene HeigreIMG_4441   IMG_4443

Siv June sin omtale over DAY Birger et Mikkelsen:

Det beste med DAY og  2ND DAY er passformen i plaggene og detaljer i snitt og mønstre. Stilmiksen i klærne er vågale, men alltid balansert, med en lekker minimalistisk skandinavisk design.

Miksen av stilarter forenes med flotte detaljer, etnisk, klassisk og moderne er slik designeren selv beskriver DAY main Line.

Everyday Couture, har nydelige detaljer og håndlagte etinske mønstre.  Der øst møter vest med en skandinavisk twist.

La et plagg som dette være eneste fokus i antrekket, og ton ned tilbehøret, eller vær mer vågal og leken, miks mønstre og detaljer i både antrekk og tilbehør.

Plaggene skal framheve deg og vise hvem du er, la din indre eleganse vises hver dag, i flotte antrekk som dette.

2ND DAY

Har sine røtter i denim og jeans. Urbant, streetsmart og dristig er slik designerne selv beskriver 2ND DAY

Alle bør ha en 2ND DAY jeans i sin garderobe. Unik passform, behagelig å ha på,  passer til hverdagsantrekket og styles fort om til fest.

Kjolene er sexy, edgy  og vågale. Med lekre detaljer og flotte snitt.  Høye hæler for en ekstra sexy look, converse for en mer streetsmart look.

Glam og grunge smeltes sammen i disse antrekkene, som passer for mange stiltyper. Sett din personlige vri på antrekkene, og føl deg akkurat som den du er.

Avslappende hverdagsklær er noe de fleste av oss har i garderoben. I disse antrekkene fra DAY og 2ND DAY kan du fortsatt se chic og fresh ut i de mest komfortable outfits.

 

Modern Design

 

Moteshow for DAY birger et mikkelsen

 

Modern Design vinterhår

Siste nytt

Meld deg på, slik du får siste nytt rett i innboksen din.